Okul yolunda ölen evlada son bakış

Güncelleme Tarihi:

Okul yolunda ölen evlada son bakış
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 07, 2016 14:10

Adana'da okula giden 7 yaşındaki öğrenci, trafik ışıklarında yolun karşısına geçmek isterken bir minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybetti. Adli tıp kurumu morguna götürülen evladına son kez bakan babanın feryadı yürekleri daÄŸladı.Â

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, Ahmed Cuahadar ailesiyle birlikte Suriye'de süren iç savaştan kaçarak Adana'ya geldi. Halep'ten Adana'ya gelen Cuahadar'ın çocukları da Yüreğir ilçesinde okula başladı.  7 yaşındaki Muhammed Cuahadar bugün sabahleyin iki arkadaşıyla birlikte okula gitmek için Özgür Mahallesi'ndeki evlerinden çıktı.  D-400 karayoluna geldikleri sırada ışıkta bekleyip kendilerine yeşil yandığında geçmek isterken tarım işçilerini taşıyan bir minibüs çocuklara çarptı.

Çocuklardan biri kaçarak kurtulurken, bir çocuk da çarpmanın etkisiyle kaldırıma savruldu. Muhammed Cuahadar ise minibüsün altında kaldı. Küçük çocuk minibüsün altında sürüklenerek feci şekilde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan diğer çocuk hastaneye kaldırıldı. Gözaltına alınan sürücü ise polis merkezine götürüldü.

Haberin Devamı

Okul yolunda ölen evlada son bakış

Kazayı duyan baba Ahmed Cuahadar olay yerine geldiğinde yerde cansız halde kanlar içinde yatan çocuğunu gördü. Baba yüzünü açtığı evladına son bir kez bakıp feryatlar ederek ağıtlar yaktı. Babayı yakınları sakinleştirmeye çalıştı.  

Baba, adli tıp kurumuna götürülmek üzere tabuta konulacağı sırada çocuğuna son bir kez bakmak istedi. Çocuğunu kanlar içinde gören baba yıkıldı. Küçük çocuğun cesedi adli tıp kurumuna kaldırıldı.  

Görgü şahitleri minibüsün kırmızı ışıkta geçip çocuklara çarptığını ileri sürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!