Okul sporlarında Bocce heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Okul sporlarında Bocce heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2017 11:19

Okul sporlarında Bocce heyecanı

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE'de okul sporları faaliyet programında yer alan Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Bocce müsabakaları Başpınar Spor Kompleksinde yapıldı. Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen müsabakalara 140 sporcu katılırken, madalya ve kupa için ter döktüler. 
Turnuva sonunda küçük kızlarda Yahşihan Cumhuriyet Ortaokulu şampiyon olurken, ikinciliği Özbek Saran Ortaokulu, üçüncülüğü Gazi Ortaokulu, dördüncülüğü ise Bahçelievler İmam Hatip Ortaokulu kazandı. 
Yıldız Kızlarda ise TOKİ Ş.P.O. M. Sıtkı Ortaokulu şampiyon oldu. Gazi Ortaokulu Genç Kızlarda Osmangazi Fen Lisesi birinci, Şehit Ahmet Sandalcı Anadolu Lisesi ikinci, Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, Spor Lisesi dördüncü oldu. Küçük erkeklerde şampiyon Irmak Atatürk Ortaokulu  ikinci Özbek Saran Ortaokulu, üçüncü Gazi Ortaokulu, dördüncü Yahşihan Cumhuriyet Ortaokulu oldu. Yıldız Erkelerde Irmak Atatürk Ortaokulu şampiyonluğa ulaşırken, ikinci Özbek Saran Ortaokulu, üçüncü Bahçelievler Milli Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu, dördüncü Toki Ş.P.O. M. Sıtkı Ortaokulu oldu. Genç Erkeklerde 17 Ağustos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, DEK Koleji ikinci, Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi üçüncü, Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü oldu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ödül töreninde yaptığı konuşmada; Okul Sporları için yeni bir branş olan Bocce'nin bu yıl dördüncüsünü düzenliyoruz. Bocceye gençlerimiz tarafından bu denli ilgi göstermesi kendilerini sevindirdiğini söyledi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!