Okul önünde kavgada sırtından bıçaklandı

Güncelleme Tarihi:

Okul önünde kavgada sırtından bıçaklandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2006 00:00

Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde, öğrenci olmadığı belirlenen 16 yaşındaki İ.S. kız arkadaş yüzünden okul önünde tartıştığı 8’inci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki E.G’yi sırtından bıçakladı, 7’nci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki S.A’nın da burnuna yumruk attı.

Sabıkalı olduğu belirtilen İ.S. kaçarken, yaralı öğrenciler hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumları iyi olan öğrencilerin polise verdikleri ifadelerinde İ.S’nin, kendilerine tanımadıkları bir kızla ilgili soru sorduğunu, ardından da saldırdığını söyledi. Polis, İ.S’nin yakalanması için soruşturma başlattı.

Müdür ve yardımcısına okulda bıçakla saldırı

BALIKESİR’de Zühtü Özkardaşlar Lisesi Müdürü Muhsin Bostan ve Yardımcısı Ali Rıza Erşan, öğrencileri rahatsız ettiği için kendisini polise şikayet ettikleri 19 yaşındaki M.G’nin bıçaklı saldırısına uğrdı. Muhsirn Bostan ve Rıza Erşan, okul binasında M.G. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine, daha önce devamsızlık yaptığı için aynı okuldan atıldığı öğrenilen zanlı, müdür ve yardımcısına bıçaklı saldırıda bulundu. Tartışmaya tanık olan diğer öğretmenler tarafından etkisiz hale getirilen zanlı, ihbar üzerine okula gelen polis ekiplerince gözaltına alındı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!