Okul mikrofonları

OKULLAR açılınca bu kabus başlıyor. Eline mikrofonu alan okul idarecileri kendilerini kaybediyor.

Haberin Devamı

Hem çocuklarımızın hem de bizim psikolojimizi bozuyorlar. Bütün okullarda artan bu gürültü kirliliği eğitimin imajını bozuyor, bizlerin de sinirini...
Zaten sabahın köründe kalkıp servislerde eziyet çeken çocuklar, bir de soğukta bağırtı çağırtı içinde, ayakta. Bozuk mikrofonlardan söylenenlerden birşey anlamıyor, sadece idareciler kendilerini rahatlatıyor.     
N.K.A

Doğalgaz çukurları kaderine terkedildi

GAZİOSMANPAŞA semtinde pek çok cadde ve sokaklarda doğalgaz boru hattı döşendi. Hendekler uygun malzemelerle dolduruldu, ancak hiç sıkıştırma yapılmadı. Kendi kendine ‘oturması’ için kaderine terk edildi. Tabii asfalt kaplaması da yapılmadı. Yağmur sıkıştırılmayan ve üstü asfaltlanmayan dolguları yıkayınca ve uygun tabiri ile teker boyu büyük çukurlar oluştu.
İş bilmemezliğin meydana getirdiği ‘çukur’larımız hayırlı olsun! F. D.

Haberin Devamı

Lalahan’da köprü

ANKARA-Samsun yolunda Lalahan beldesindeki köprü yapma çalışmaları bir yılı geçti hala bitirilemedi. Düz yolun üzerine ucube bir yükselti yapılması bir yana 15 km varan araç kuyrukları, tehlikeli geçişler ve kazalara neden oluyor.
Lütfen neden bitirilemediğini öğrenebilir miyiz. Fikret KAVAK

Biliyor musunuz

ANKARALI bir grup tavlaseverlerin her cumartesi Olgunlar Sokak’ta buluşup Ankara Tavla Ligi’nde maçlar yaptıklarını...

KISA... KISA:..

TOPLUMCU, gerçekçi edebiyatın büyük ismi Fakir Baykurt için Köy Enstitüleri ve Çağdaş Eğitim Vakfı’nın düzenlediği anma töreni yarın 13.30’da. (Mithatpaşa Caddesi 62/21)

Yazarın Tüm Yazıları