Okul anıları

Amerika’nın seçkin ve köklü okullarından Mount Ida College’in tanıtımı için önceki akşam Pera Müzesi’nde kokteyl düzenlendi.

Kolejdeki eğitim sistemiyle ilgili bilgi verilen toplantıya okulun sahibi Maya Eyans ve rektörü Dr. Carol Mattison ev sahipliği yaptı. Kokteyle Çiğdem Simavi, Zeynep Germen, Meral Yazıcı, Akile Gürsoy, Haluk Sanver gibi isimlerin yanı sıra 1999’da aynı okuldan mezun olan National Holding’in sahibi Kenan Magripli’nin eşi Sylvia (Sibel) Magripli de katıldı.

Pera Müzesi’ndeki tanıtıma İngiltere’nin İstanbul Başkonsolosu Barbara Hay ve İsrail’in İstanbul Başkonsolosu Mordehai Amihai de katıldı.

Alışveriş zamanı

Kısa bir süre önce Swissotel’de gerçekleşen renkli bir düğünle işadamı Tuncer Öztarhan’la nikáh masasına oturan sunucu Ece Erken Öztarhan, düğün sonrası ilk kez Nişantaşı’nda çıktı karşımıza. Yaklaşık yedi yıldır güzel bir birliktelik yaşadığı Tuncer Öztarhan ile sonunda nikáh masasına oturan Erken, alışverişe çıkmıştı. Oldukça neşeli ve keyifli olduğu dikkatlerden kaçmayan güzel sunucu, alışveriş sonrası Nişantaşı Brasserie’ye gidip öğle yemeği yedi.

Aşıklar maçta

Galatasaray’ın geçtiğimiz perşembe günü İsviçre’nin FC Sion takımı ile oynadığı UEFA Kupası rövanş maçında Ali Sami Yen tribünleri, ünlü taraftarları da ağırladı. Galatasaray’ın rakibini 5-1’lik skorla ezerek geçtiği maçı izlemeye gidenler arasında, Rıfat ve İpek Dedeman, Esra Eron, Mustafa Sarıgül, İpek Özilhan, Tahire Demircan, Murat Dedeman, Ali Sabancı ve Melek Boz’un yanı sıra Ralf Tezman da vardı. Üniversite öğrencisi sevgilisi Sanem Kardıçalı ile stadı el ele terk eden Tezman, yakınlarına ilişkisinin ciddi olduğunu söylüyor.

Yeni aşkıyla çok mutlu

İki kez evliliğin eşiğinden dönen Güzide Duran, yeniden aşık. Duran, Motorola’nın eski genel müdürü olan sevgilisi Adnan Aksoy ile şimdilerde her yerde el ele, göz göze mutluluğun tadını çıkarıyor. Hotel Les Ottoman’ın spa’sına girerken objektiflere yansıyan sevgililer, oldukça samimi ve rahat tavırlarıyla dikkat çekti.

Sadettin’in yolu açık olsun

Hülya Avşar’ın işadamı sevgilisi Sadettin Saran’la bir dönem yaşadığı aşkla gündeme gelen Aslı Kuseyrioğlu, Kuruçeşme’de yansıdı objektiflere. Akşam üzeri yürüyüşü yapan Kuseyrioğlu, Saran’la ilgili sorulara açıklık getirdi. Kuseyrioğlu, "Hayatımda şu an kimse yok. Eşimle ayrıldıktan sonra Sadettin Saran ile güzel ve hoş bir birliktelik yaşamıştık. Ama o başka bir yolu tercih etti. Yolu açık olsun" dedi.

İŞte kIzI

Geçtiğimiz aylarda, eski eşi Haydarabad Nizamı Mükerrem Bereket Şah’tan olan 15 yaşındaki kızı Nilüfer’in nafaka hakkı için Hindistan’da yargıç karşısına çıkan eski Türkiye güzellerinden Manolya Onur, Bebek Kahve çıkışında kızıyla birlikte objektiflere yansıdı. Kredi kartı borçlarını ödemek için yaklaşık iki saat bankada bekleyen Onur, bankadan çıkar çıkmaz soluğu Bebek Kahve’de aldı.

Kirpi açıldı

2002 yılında Kozyatağı plazalar bölgesinde hizmete başlayan Kirpi Cafe, şimdi de Bağdat Caddesi’nde açıldı. Zengin mönüsü, özel tatları ve güleryüzlü ekibi ile fark yaratan Kirpi Cafe, Bağdat Caddesi’nde olmasına rağmen yoğunluktan, kalabalıktan ve sesten uzak, huzurlu ve keyifli atmosferi ile ilgi çekiyor.

Dünyanın ünlü DJ’leri İstanbul’da

Karaköy Liman restoranı bayramdan sonra dünyanın en iyi DJ’lerini ağırlayacak. 13 Ekim gecesi ünlü bir DJ olan, aynı zamanda Paris’in efsanevi kulüpleri Les Bains Douches ve Buddha Bar’ın arkasındaki isim Claude Challe mekanda olacak ve davetlileri coşturacak. Mekanda 26 Ekim’de Yves Larock, 10 Kasım’da Milk’n Sugar, 23 Kasım’da TOM Novy ve 5 Aralık’ta da Roger Sanchez DJ kabininde olacak.
Yazarın Tüm Yazıları