OKÜ'de "Yüksek Onur ve Onur Belgesi" takdim töreni

Güncelleme Tarihi:

OKÜde Yüksek Onur ve Onur Belgesi takdim töreni
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2018 11:51

OKÜ'de "Yüksek Onur ve Onur Belgesi" takdim töreni

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) İlahiyat Fakültesi "2017-2018 Güz Dönemi Yüksek Onur ve Onur Belgesi Takdim Töreni" Rektörlük Büyük Salonu'nda gerçekleştirildi.
İlahiyat Fakültesi Güz Dönemi’nde 61 öğrenci Yüksek onur ve 111 öğrenci ise Onur Belgesi almaya hak kazandı. Törenin açılış konuşmasını yapan OKÜ Rektörü ve İlahiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Murat Türk, "İlahiyat Fakültemizi güçlendirme çalışmalarımızın yanında inşaatına da son hızla devam ediyoruz.  Fakültemizin inşaatındaki çalışmalarda yol aldıkça Karacaoğlan Yerleşkemize ayrı bir renk kattığını gözlemliyoruz. Bu törende Yüksekonur ve Onur Belgesi almaya hak kazanan öğrencilerin karşısında olmaktan da ayrı bir heyecan duyduğumu, onur duyduğumu belirtmek istiyorum" dedi.
Konuşmanın ardından Rektör Prof. Dr. Murat Türk, Yüksekonur ve Onur Belgesi almaya hak kazanan öğrencilere belgelerini takdim etti. Daha sonra tören, Onur ve Yüksek Onur Belgesi almaya hak kazanan öğrencilerle Rektörlük Binası önünde toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!