OKÜ'de 3. atık metal malzeme sergisi açıldı

Güncelleme Tarihi:

OKÜde 3. atık metal malzeme sergisi açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2018 16:47

OKÜ'de 3. atık metal malzeme sergisi açıldı

Haberin Devamı

İbahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Korkut Ata Üniversitesi'nde, Meslek Yüksek Okulu Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü öğrencilerinin çalışmalarından oluşan, 3'üncü Atık Metal Malzeme Sergisi açıldı.
Serginin açılışına Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali İhsan Öztürk, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Vali Coşkun, "Emeği geçen öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu serginin, çevre duyarlılığı konusunda farkındalık oluşturulmasında katkı sağlamasını diliyorum. Hayırlı olsun" dedi. Açılışın ardından sergiyi gezen Vali Ömer Faruk Coşkun, sergide yer alan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Doğadaki her atığın sanata dönüşebileceğinin en güzel örneklerinin yer aldığı sergi büyük beğeni topladı.
Son olarak TEMA standını da ziyaret eden Vali Coşkun, TEMA gönüllüleri ile bir süre sohbet ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Kütüphane Girişi Fuaye alanında açılan serginin 9-11 Mayıs tarihleri arasında açık kalacağı bildirildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!