OKÜ Adana Mersin ve Şanlıurfa’da tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

OKÜ Adana Mersin ve Şanlıurfa’da tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2015 01:20

ÇUKUROVA Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 13’üncü Çukurova Yüksek Öğrenim Tanıtım Günleri’nde Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) de yer aldı. Adana’da ÇÜ’nün Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı’nda iki gün süren fuarda kurulan stantta Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’ni tanıtıcı, broşürler ve materyaller dağıtıldı. Lise ve dengi okullarda öğrenim gören öğrencilerin ilgi gösterdiği fuarda OKÜ ile birlikte toplam 22 üniversite tanıtım çalışması yaptı.

Haberin Devamı

OKÜ, ayrıca Türkiye’nin vakıf ve devlet birçok üniversitesi ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki (KKTC) özel üniversitelerin katıldığı Mersin Yüksek Öğretim Tanıtım Günleri’nde de yer aldı. Toros Rotary Kulübü tarafından 13’üncüsü düzenlenen, Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’ndaki Mersin Yükseköğretim Tanıtım Günleri’nde üniversiteye hazırlanan gençler OKÜ standını gezdi.

OKÜ’nün bir başka tanıtım etkinliği de Şanlıurfa Kariyer Günleri kapsamında yapıldı. ’Doğru meslek seçmek, doğru yaşam biçimi seçmektir’ sloganıyla hayata geçirilen 2-4 Nisan tarihleri ar asındaki etkinlik, Türkiye’nin 7 bölgesinden 44 üniversiteyi konuk eti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!