Oktay Trabzon'da

Güncelleme Tarihi:

Oktay Trabzonda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2001 00:00

Haberin Devamı

Golcü futbolcu, FİFA'nın vereceği geçici lisansla oynayacak

Bonservisi Las Palmas Kulübü'nden alınamadığı için Trabzon'u terkeden Oktay Derelioğlu'nun bordo mavili formayı giyebileceği açıklandı. Başkan Özkan Sümer, ‘‘Oktay'ın bizimle sözleşmesi var ve iznimiz olmadan hiçbir yere gidemez’’ dedi.

Trabzonspor ile sözleşme imzalayan ancak eski kulübü Las Palmas'tan bonservisi alınamadığı için kenti terkeden Oktay'ın, bordo mavili takıma dönebileceği açıklandı. Kulüp Başkanı Özkan Sümer, FİFA'nın dün aldığı karar doğrultusunda Oktay'ın geçici lisans ile Trabzonspor formasını giyebileceğini belirterek, ‘‘Oktay büyük olasılıkla pazartesi günü Trabzonspor'un malı olur. Zaten bizimle sözleşmesi var ve iznimiz olmadan bir yere gidemez. Las Palmas ile anlaşamazsak, Oktay'ın bonservis bedelini FİFA belirleyecek’’ dedi. Bu arada sakatlığı nedeniyle ligin ilk yarısının son haftalarında oynayamayan Sergen Yalçın'ın, ikinci devrenin ilk maçlarında da forma giyemeyeceği açıklandı.

Trabzonspor'un yeni yönetim kurulu, dün ilk toplantısını gerçekleştirerek, görev dağılımı yaptı. Buna göre Ömer Gürsoy asbaşkanlığa seçilirken, Ahmet Ağaoğlu, Ahmet Kul, Mustafa Bekaroğlu, Mehmet Öksüzoğlu ve Bahri Köse, başkan yardımcılığı görevine getirildi. Futbol Şubesi Sorumluluğu'nu ise Serdar Bali üstlendi. Öte yandan Trabzonspor dün Antalya’ya giderek kampa girdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!