Okay'dan Sümer Mahallesi'ne ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Okaydan Sümer Mahallesine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2017 10:13

Okay'dan Sümer Mahallesi'ne ziyaret

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - KAHRAMANMARAŞ'ın merkez Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay, Sümer Mahallesi'ni ziyaret etti. Yapılan hizmetleri yerinde inceleyen Okay, mahalle sakinleriyle sohbet edip yeni yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'ın geleneksel hale getirdiği 'Salı ziyaretleri'nin bu haftaki durağı Sümer Mahallesi oldu. Vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelen Okay, yağmış oldukları çalışmalar ile özellikle altyapı konusunda çok büyük eksiği bulunan Sümer Mahallesi'nin bu sorununun ortadan kalktığını söyledi. Yapılan asfaltlama ve parke çalışmasıyla da vatandaşın ayağının çamurdan kesildiğini kaydeden Okay, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini de dinledi.
Sorunların çözümü noktasında üzerine düşen görevi yerine getireceğini ifade eden Belediye Başkanı Necati Okay, "Her hafta olduğu gibi bu haftada ilçemizin farklı bir mahallesinde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Sümer mahallemize yaptığımız ve yapacağımız hizmetleri mahalle sakinleriyle istişare etme şansı bulduk. Seçim sürecinde bu bölgelerimize vaat ettiğimiz alt yapı çalışmalarını tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah farklı çalışmalarla mahallemizi sosyal ve kültürel anlamda daha da zenginleştireceğiz" diye konuştu.
Mahalle sakinleri de Başkan Okay'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek hizmetlerin artarak devam etmesini istedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!