Okay'dan bayram mesajı

Güncelleme Tarihi:

Okaydan bayram mesajı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2017 13:11

Okay'dan bayram mesajı

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - KAHRAMANMARAŞ'ın merkez Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay, bir mesaj yayımlayarak Ramazan Bayramı'nı kutladı.
Başkan Necati Okay, hasret ve özlemle beklenilen on bir ayın sultanı Ramazan ayını tamamlamanın hüznünü ve bayrama kavuşmanın da mutluluğunu aynı anda yaşadıklarını kaydetti. Ramazan Bayramı'nın; sevgi, saygı, hoşgörü ve milli duyguların perçinlendiği en özel günlerden biri olduğunu ifade eden ve Bayram namazı sonrasında Osmanlı geleneklerinden biri olan bayram kahvaltısını Doğukent Camii bahçesinde gerçekleştireceklerini belirten Okay, mesajında şöyle dedi:
"Dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyeye çıktığı günler olan bayramları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Mübarek Ramazan bayramının; milletimiz, ülkemiz ve tüm İslam alemi için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle, tüm hemşerilerimin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum. Osmanlı geleneğini devam ettirme adına tüm halkımızı bayram namazı sonrasında Doğukent Camii bahçesinde kurulacak olan kahvaltı sofrasına davet ediyorum."
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!