Okay, iftarda engellilerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Okay, iftarda engellilerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2018 14:21

Okay, iftarda engellilerle buluştu

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - KAHRAMANMARAŞ'ın merkez Dulkadiroğlu İlçe Belediye başkanı Necati Okay, verdiği iftar davetinde bedensel engellilerle bir araya geldi. 
Dulkadiroğlu Belediyesi, dün akşamki iftar sofrasını Yavuz Selim Mahallesi'ndeki Kahramanmaraş Bedensel Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin önüne kurdu. İftara, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Dernek Başkanı Ali Çınar, engelliler ve yakınları katıldı.
İftar öncesi davete katılanlarla tek tek tokalaşıp onlarla sohbet eden Başkan Necati Okay, her zaman engellilerin yanında olduklarını söyledi. Okay, "Engelli kardeşlerimizle iftar organizasyonunu geçen yıllarda da yapmıştık ve geleneksel hale geldi. Zaten bu kardeşlerimizle devamlı istişare halindeyiz ve onlara hayatı kolaylaştırma adına elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bugün de soframızı bu kardeşlerimize paylaştık. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum bizleri kırmayarak davetimize icabet etikleri için. Tüm vatandaşlarımız engelli adayıdır. Sonuçta kardeşlerimizin hayatını biraz daha iyileştirerek topluma kazandırma, onların hayatlarını daha rahat idame ettirmelerini sağlama adına üzerimize düşen vazifeyi yerine getiriyoruz. Bundan sonra da yerine getirmeye devam edeceğiz ve her zaman onların yanındayız" diye konuştu.
Dernek başkanı Ali Çınar ise Belediye Başkanı Necati Okay'ın her zaman yanlarında olduklarını belirterek teşekkür etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!