Okan Koç: Benim Türkiye'de futbol oynamamı istemeyenler var

Güncelleme Tarihi:

Okan Koç: Benim Türkiyede futbol oynamamı istemeyenler var
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2006 16:42

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun Galatasaray ile yaptığı sözleşmeyi geçersiz sayarak Beşiktaş’ta kalmasını kararlaştırdığı Okan Koç, "Beşiktaş’da bu yönetim olduğu sürece benim için Beşiktaş defteri kapanmıştır" dedi.

Beşiktaş ile anlaşmasını tek taraflı feshederek Galatasaray ile sözleşme imzalayan Okan Koç’un, Beşiktaş’ın Futbol Federasyonu’na yaptığı itirazdan sonra tekrar siyah - beyazlı takıma dönmek zorunda kalması genç oyuncunun elini kolunu bağladı. Okan, "Federasyonun verdiği karar beni çok üzdü. Çünkü benim olayımı 10-15 hukukçu ile görüştüğümde herkes benim haklı olduğumu söyledi. Ama tam tersi bir karar çıktı. Bu karar adalete uygun değil. Kime sorarsanız sorun benim haklı olduğumu söylüyor. Ama artık yapabilecek bir şey yok. Elimden hiç bir şey gelmiyor. Bunun için çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.

Galatasaray’da oynatılmamasına anlam veremediğini ifade eden Okan Koç, "Bazı kişiler benim geleceğim ile oynamak istiyor. Ben futbol oynamak istiyorum. Kendime çok güveniyorum. Ama bazı kişiler benim futbol oynamamı istemiyorlar. Benim zamanla yaptığımı hatalara oldu ama bana yapılan hatalarda oldu. Artık 30-35 yaşındaki insanın tecrübelerini edindim. Galatasaray’da çok iyi işler yapacağıma inanıyordum. Galatasaray’a, Türk Futboluna ve kendime çok büyük katkılarım olacaktı ama bana izin verilmiyor. Neden böyle bir şey yapıyorlar anlamıyorum. Futbolu çok özledim. 4-5 aydır futbol oynamıyordum. Galatasaray ile antrenmanlara çıktığımda futbola alışmağa başlamıştım ama başıma bu olay geldi. Çok üzgünüm" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!