ÖHO’lar Bayırbucak için çalıştı

Güncelleme Tarihi:

ÖHO’lar Bayırbucak için çalıştı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2016 15:56

Başkent’te hizmet veren özel halk otobüsleri (ÖHO), dün elde ettikleri gelirin tümünü Bayırbucak Türkmenleri’ne yardım amacıyla bağışlayacak. Elde edilen gelirle hazırlanacak bin yardım kolisi Bayırbucak’taki Türkmenlere ulaştırılacak.

Haberin Devamı

Şehiriçi özel halk otobüsleri dünkü mesailerindeki bütün gelirleri Bayırbucak Türkmenleri’ne yardım için bağışladı. Otobüslerin önünde bulunan ‘Bugün araçlarımızın tüm kazancı Bayırbucak Türkmenleri için’ yazılı pankartı gören Anakralılar bilet parasının üstünü almayarak veya ekstradan para ödeyerek, başlatılan kampanyaya destek verdi.

ESNAF GÖNÜLLÜ OLDU

Ankara Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Ercan Soydaş, esnafın talebinin üzerine böyle bir kampanya başlattıklarını belirterek, “Bugünkü kazancımızı olduğu gibi Bayırbucak’taki Türkmenlere yardım için bağışlıyoruz. Yollayacağımız bin koliyle, bir ailenin 2 haftalık ihtiyacını karşılayacak büyüklükte yardımda bulunacağız. Bütün esnafımızın gönüllü olarak katıldığı yardım kampyasındaki en büyük amacımızın Türk insanına özgü duyarlılığı herkese göstererek, yardıma muhtaç insanları bir nebzede olsa sevindirmek” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!