Oğzueli'nde, her mahalleye park yapılacak

Güncelleme Tarihi:

Oğzuelinde, her mahalleye park yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2017 14:08

Oğzueli'nde, her mahalleye park yapılacak

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - OĞUZELİ Belediyesi’nin başlatmış olduğu ‘Her Mahalleye Bir Park Projesi’ devam ediyor. Oğuzeli Subaşı Mahallesi eski cezaevi yerine belediye ekipleri tarafından çocuk oyun alanı kuruluyor.
‘Her Mahalleye Bir Park Projesi’ kapsamında park çalışmalarının devam ettiğini belirten Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, "Bu defa ki parkımızın yeri daha anlamlı oldu" dedi. 
Çocukların daha güvenli şekilde vakit geçirebileceği oyun alanları oluşturmayı hedeflediklerini anlatan Kılıç, "Parklarımız sadece küçük çocuklarımız için değil ailelerimizin de faydalanabileceği bir şekilde dizayn ediliyor. Park yapım çalışmalarımız gelen talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda devam edecek. ‘Her Mahalleye Bir Park Projesi’ kapsamında Subaşı Mahallesi’nde bulunan eski cezaevi yerine yaptığımız oyun alanı çalışmamız ekiplerimiz tarafından başladı inşallah en kısa sürede faaliyete geçecek. Her yaptığımız hizmetten ayrı bir keyif alıyorum ama bu seferki daha anlamlı oldu. Keşke hayatımızın hiç bir köşesinde cezaevleri olmasa onların yerlerine çocuklarımızın koşup oynayacağı oyun alanlarımız, parklarımız olsa. Yapmış olduğumuz park mahallemize ve çocuklarımıza hayırlı olsun" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!