Oğuzhan Napoli'de yok, yerine...

Güncelleme Tarihi:

Oğuzhan Napolide yok, yerine...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2016 16:56

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Oğuzhan Özyakup, Napoli deplasmanında forma giyemeyecek. Napoli kafilesinde yer almayan Oğuzhan'ın yokluğunda Beşiktaş'ın hücum hattında Anderson Talisca'nın görev alması bekleniyor.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Napoli deplasmanında olacak Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup'un, sakatlığının tam olarak geçmemesi sebebiyle bu karşılaşmada forma giyemeyeceği öğrenildi.

Oğuzhan, bu nedenle Napoli maçı için İtalya'ya giden Beşiktaş kafilesinde yer almadı.


Geçtiğimiz hafta takımla birlikte idmanlara çıkamayan ve son iki günde idmanda denenen 24 yaşındaki oyuncunun ağrılarının azalmadığı ve teknik direktör Şenol Güneş'in kulüp doktorlarıyla yaptığı görüşmelerin ardından Oğuzhan'ın kafileye dahil edilmeme kararının alındığı belirtildi.

Milli futbolcunun yokluğunda teknik direktör Güneş'in Talisca'yı hücum hattının merkezinde kullanması bekleniyor. Öte yandan UEFA listesine dahil edilmeyen Ömer Şişmanoğlu ve Aras Özbiliz de karşılaşmada forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Siyah Beyazlılar maçtan önceki son idmanını yerel saatle 20.30'da karşılaşmanın oynanacağı San Paolo Stadı'nda yapacak. (Fanatik)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!