Oğuzeli Belediyesi’nden vefa hizmeti

Güncelleme Tarihi:

Oğuzeli Belediyesi’nden vefa hizmeti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2017 14:18

Oğuzeli Belediyesi’nden vefa hizmeti

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - OĞUZELİ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personel tarafından, hastane ve evde tedavileri devam eden hastalara ziyaret gerçekleştirdi.

Oğuzeli Belediyesi, ilçede yaşayan hasta ve hasta yakınlarına moral aşılamak, sağlık durumlarını takip etmek ve varsa ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla hasta ziyaretleri aralıksız sürdürüyor.

Çalışmalarını insan odaklı yaptıklarını vurgulayan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, hasta ve hasta yakınlarını ziyaret etmenin önemine değinerek, "Hasta ziyaretleri bizim kültürümüzün en güzel parçalarından biri, biz büyüklerimizden böyle gördük şimdide biz uyguluyoruz. Hastalık sürecinde tedavi ve bakım kadar moral desteğinin de önemi büyük. Bizde elimizden geldiğince bu takviyeyi yapmaya çalışıyoruz. Onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek istiyoruz. Hastalıkta sağlıkta bizler için. Oğuzeli Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğin gereğini yerine getiriyoruz. Her zaman olduğu gibi hemşerilerimizin sevinçli günlerinde de acılı günlerinde de yanlarındayız. Hastanede ve evde tedavileri devam eden hemşerilerime Allah’tan acil şifalar diliyorum" dedi.

Oğuzeli Belediyesi’nin yapmış olduğu bu ziyaretlerden oldukça memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar, “Allah Sait başkanımızdan da belediye personelimizden de razı olsun. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar iyi günümüzde de kötü günümüzde de hep yanımızda oldular. Bu bir iyi niyettir. Sağ olsunlar bize ve hastalarımıza moral oluyor kendimizi yalnız hissetmiyoruz" dediler.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!