Oğuzeli Belediyesi’nden kan bağışına davet

Güncelleme Tarihi:

Oğuzeli Belediyesi’nden kan bağışına davet
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2018 11:19

Oğuzeli Belediyesi’nden kan bağışına davet

Haberin Devamı

OĞUZELİ (Gaziantep),(DHA)- OĞUZELİ Belediyesi geleneksel hale getirdiği kan bağışı kampanyasına tüm ilçe halkını davet etti.
Oğuzeli Belediyesi ve Türk Kızılay’ı işbirliği ile düzenlenecek olan kan bağışı kampanyası 12 Ocak Cuma günü 10.00-17.00 saatleri arasında belediye bekleme salonunda gerçekleştirilecek.
Kan vermenin acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunu belirten Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “Oğuzeli Belediyesi olarak bu konudaki hassasiyetimiz sürekli ortaya koyuyoruz“ dedi.
Başkan Kılıç yaptığı açıklamada “Kana kimin ne zaman ihtiyacı olacağını bilemezsiniz kan vermek bir insanlık görevidir. Günümüzde kan bağışının önemi her geçen gün artmakta, bizlerde bu önemin farkında olarak elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz. Kan bağışını aslında sadece başkaları için değil kendimiz içinde yapmamız gereken bir sosyal paylaşım. Yarın öbür gün başımıza ne gibi bir kaza, hastalık, bela geleceğini bilemiyoruz. Onun için tüm vatandaşlarımızı bu tür sosyal sorumluluk projelerinde hassasiyete davet ediyorum. Oğuzeli Belediyesi olarak Tür Kızılay’ı ile birlikte geleneksel hale getirdiğimiz kan verme kampanyasına tüm hemşerilerimizi davet ediyorum” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!