Öğretmenlerden öğrencilere oyun alanları

Güncelleme Tarihi:

Öğretmenlerden öğrencilere oyun alanları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2017 09:15

Öğretmenlerden öğrencilere oyun alanları

Haberin Devamı

Mustafa UFAK/HİLVAN (Şanlıurfa), (DHA)- ŞANLIURFA'nın Hilvan İlçesi'nde, Şehit İsmail Alıcı İlk ve Ortaokul’unda görevli 14 öğretmen, öğrencilerine sürpriz yapmak için okulda sabahladı.
İlçe merkezine 23 kilometre uzaklıktaki Sucuhan Mahallesi'nde bulunan Şehit İsmail Alıcı İlk ve Ortaokulu’nda görevli öğretmenler, okul müdürleri ile birlikte okul bahçesine eğitici oyun alanları çizmek için ellerinde boya ve fırçalarla sabaha kadar çalıştı. Sabah okula gelecek olan öğrencilerine sürpriz yapmak isteyen fedakar öğretmenler, soğuk havaya rağmen okul bahçesine resimler çizip rengarenk oyun alanları oluşturdu.
Toplam 222 öğrencinin taşımalı eğitim gördüğü okulda, ders aralarında öğrencilerin oturacak bank ve kamelya ile oyun alanlarının bulunmadığını söyleyen idareciler, "Okulumuz taşımalı sistemle eğitim vermektedir. Çevre kırsal mahallelerden gelen taşımalı öğrencilerin erken gelmesi nedeniyle ders saatine kadar oturacakları bir yer bulunmamaktadır. Aynı şekilde, ders aralarındaki teneffüslerde de dinlenecekleri veya oyun oynayacakları bir alan olmadığından, öğrencilerin eğlenirken öğrenmelerini sağlayacak ve bu açısından yararlı olabileceğini düşündüğümüz oyun alanları oluşturmaya karar verdik. İlk ve ortaokul öğretmen arkadaşlarımızla birlikte geceden başlattığımız çalışmayı sabah saatlerine kadar sürdürüp bitirdik. Sabah okula gelen öğrencilerimizin karşılaştığı manzara karşısındaki mutlulukları bütün yorgunluğumuzu biz unutturdu. Emeği geçen bütün öğretmen arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!