Öğretmenler yemekte buluştu

Güncelleme Tarihi:

Öğretmenler yemekte buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2017 11:05

Öğretmenler yemekte buluştu

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA'nın Demre ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen yemekte öğretmenler bir araya geldi.

Özel Demre Bil Okulları tarafından Öğretmenler Günü dolayısıyla yemek düzenlendi. Yemeğe, Genel Müdür Emin Değirmencioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Bayar, ilkokul, ortaokul, Anadolu lisesi, fen lisesi yöneticileri, öğretmenleri, eşleri ve okul çalışanları katıldı.

Kaş Yat Limanı'ndaki bir restorandaki yemekte öğretmenler orkestra eşliğinde eğlendi. Bağlama eşliğinde öğretmenler halk türküleri okudu, halk oyunları oynadı. Geceye konuk olarak çağrılan, Demre'de 39 yıl görev yapan emekli öğretmen Şenruh Acar'ın yaş günü pasta kesilerek kutlandı.

Genel Müdür Emin Değirmencioğlu, yöneticisi, öğretmeni, çalışanı, öğrencisi ve velileriyle birlikte bir aile olduklarını belirterek, "Bu yemek de aile olmanın en güzel örneğidir. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, çağdaş Türk eğitim sisteminin öncüsü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri doğrultusunda eğitim veren bir kurumuz. Yolumuz bilimsel ve çağdaş eğitimdir. Bunu gerçekleştirecek olan da siz öğretmen arkadaşlarımız" dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Bayar da "Biz bir ekibiz. Bugün bu ekibin günü. Hepinizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Birlikte çalışacağız, birlikte başaracağız. Birlikte başardığımız sürece de bu kadro bir yıl sonra da hep birlikte olacaktır. İnsanları geleceğe hazırlayan, vicdanı hür, irfanı hür, ülkesini seven, çevresine duyarlı nesilleri ancak siz yetiştirebilirsiniz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!