Öğretmenler yarıyıl tatilini atölyede geçirdi

Güncelleme Tarihi:

Öğretmenler yarıyıl tatilini atölyede geçirdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 11:16

Eğitimcilerin mesleki ve kişisel gelişimine destek sağlamak amacıyla faaliyet gösteren Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV), eğitimlerine yarıyıl tatilinde de devam etti.

Haberin Devamı

Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV),  yarıyıl tatilinde atölye çalışmaları düzenledi. Kayıt yaptıran tüm öğretmenlerin katılımına açık olan yarıyıl atölyeleri, vakfın İstanbul Eminönü’nde bulunan genel merkezinde ücretsiz olarak gerçekleştirildi. Beş gün boyunca 15 farklı konu başlığında düzenlenen atölyelere farklı illerden toplam 393 öğretmen katıldı. Öğretmenlerin hem verimli hem de keyifli bir tatil geçirmesini hedefleyen atölyeler, vakfın tam ve kısmi zamanlı eğitimcilerinin yanı sıra, katkı sağlamak amaçlı farklı kurumlardan gelen ve gönüllü olarak katılım gösteren eğitimciler tarafından verildi.

Öğretmenlerin yoğun ilgi gösterdiği ve vakfın önümüzdeki yıl da düzenlemeyi planladığı atölyelerde öğretmenler; eğitim teknolojileri, infografik eğitimi, drama eğitimi, araçlarla matematik uygulamaları gibi içeriklerde çalışmalara katılma şansı buldu. Katılımcıların tümünün olumlu geri bildirim verdiği atölyelerin başlıkları ise zihin haritaları, tasarım mühendisi öğretmen, aktif öğrenme teknikleriyle etkinlik tasarlama, matematik ve nim oyunları, hayallere yolculuk - takım oyunları, İlkay Nişancı / Orff müzik ve hareket eğitimi, hayatın direksiyonuna geç, eğitimde teknoloji, öğretmenler için kişisel dönüşüm vakti, lezzetli infografik tarifi, eğitimde drama, akıllı cihazlarla eğlenceli öğrenme, tartışma yöntem ve aktiviteleri, yaratma cesareti ve araçlarla matematik öğretimi uygulamaları oldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!