Öğretmenler masa tenisinde yarıştı

Güncelleme Tarihi:

Öğretmenler masa tenisinde yarıştı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2012 13:54

Beşer Eğitim Kurumları tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla masa tenisi turnuvası düzenlendi. Turnuvada başarılı olan öğretmenlere Turgut Özal İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Haberin Devamı

Malatya Milli Eğitim İl Müdürü Mehmet Bulut, burada yaptığı konuşmada, modern ve çağdaş bir toplumun oluşmasında öğretmenlerin büyük rolü bulunduğuna işaret ederek, bir gün değil her gün Öğretmenler Günü olarak kutlanması gerektiğini söyledi. Öğretmenlik mesleğinin bilgelik mesleği olduğunu belirten Bulut, teknolojik ilerlemeye rağmen öğretmenin yerinin doldurulamadığını kaydetti. Turnuvada başarılı olan öğretmenleri kutlayan Bulut, Beşer Eğitim Kurumları yöneticilerine de teşekkür etti.

Beşer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Zeki Göçer de 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenler arasında masa tenisi turnuvası düzenlediklerini belirterek, hem öğretmenlerin bu anlamlı günlerini kutladıklarını hem de masa tenisi sporunu daha da yaygınlaşmayı amaçladıklarını söyledi. Zeki Göçer, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

"Kurumumuza bağlı okullarımız bünyesinde faaliyet gösteren masa tenisi takımlarımız yıllardır gerek Malatya gerekse de ülke genelinde önemli dereceler kazandı. İlimizde 21 yıldır faaliyet gösteren kurumlarımız akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanda bir çok başarıya imza atmıştır.

Sosyal faaliyetler çerçevesinde 24 Kasım Öğretmenler günü anısına ikincisini düzenlediğimiz masa tenisi turnuvasının ödül törenini yaptık. Bu vesile ile masa tenisi sporunun ilimizde yaygınlaşmasını sağlamayı kendimize hedef edindik."

Turnuvanın kadınlar ve erkekler olmak üzere iki kategoride yapıldığını belirten Göçer, başarılı olan eğitimcileri tebrik etti.

Turnuvada erkekler kategorisinde Akçadağ Anadolu Öğretmen Lisesi'nden Hasan Uğur birinci, Pütürge Pazarcık İlkokulu'ndan Ömer Udum ikinci, Gazi Osman Paşa Ortaokulu'ndan Mesut Selçuk üçüncü oldu.

Bayanlar kategorisinde ise Kernek Anadolu Lisesi'nden Gül Polat Günata birinci,Turgut Özal Anadolu Lisesi'nden Gülüzar Özdoğan ikinci, Pütürge Pazarcık İlkokulu'ndan Cemile Udum üçüncü oldu. Turnuvada başarılı olan eğitimcilere çeyrek altın, eşofman takımı ve plaket verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!