Öğretmenler Hüseyin Kağıt'la eğlendi

Güncelleme Tarihi:

Öğretmenler Hüseyin Kağıtla eğlendi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2016 14:51

Öğretmenler Hüseyin Kağıt'la eğlendi

Haberin Devamı

 

KEMER, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde belediyenin düzenlediği gecede öğretmenler Hüseyin Kağıt konseriyle eğlendi.

Kemer Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Öğretmenler Günü programı Daima Biz Otel'de gerçekleştirildi. Geceye, Kaymakam Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Garnizon Komutanı Binbaşı Yasin Berçin, Emniyet Müdürü Tevfik Karayakalı, Kemer eski Emniyet Müdürü Muhittin Ergen, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, meclis üyeleri Semih Top ve Recep Yılmaz, okul yöneticileri, öğretmenler ve aileleri katıldı.

İlçede göreve yeni başlayan öğretmenlere ve ilçede eğitim veren okul kurum ve kuruluşlarına protokol üyeleri tarafından plaket takdim edildi. Programda konuşan Belediye Başkanı Mustafa Gül, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere programa katılan bütün öğretmenlerin gününü kutladı. Göreve geldikleri 2009 yılından bu yana eğitime 6 milyon yardım yaptıklarını vurgulayan Başkan Gül, okulların görünümü ve değişen oturma gruplarıyla kolej havasında olduğunu aktardı. Her yıl öğrencilere tablet bilgisayar dağıttığını da aktaran Başkan Gül, "Bu yıl 800 öğrencimize tablet bilgisayar dağıtacağız" dedi.

Kaymakam Mustafa Cihad Feslihan da günün kendisi için çok önemli olduğunu söyledi. Eğitimci torunu ve eşi olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Feslihan, Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Gece şarkıcı Hüseyin Kağıt konseriyle devam etti. Hüseyin Kağıt ve ekibinin şarkıları eşliğinde dans edip oyunlar oynayan öğretmenler aileleriyle eğlendi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!