24 Kasım Öğretmenler Günü kampanyaları... Mart sonuna kadar geçerli kampanyalar var

Güncelleme Tarihi:

24 Kasım Öğretmenler Günü kampanyaları... Mart sonuna kadar geçerli kampanyalar var
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2017 12:30

Günler öncesinden duyurulan Öğretmenler Günü kampanyaları devam ediyor. THY, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 31 Mart tarihine kadar iç hat seferlerde seyahat edecek öğretmenler ve ailelerine yüzde 25 indirim yaparken; APS kurye gönderilerinde yüzde 25 indirim imkânı sağlıyor. İşte 24 Kasım Öğretmenler Günü kampanyaları!

Haberin Devamı

24 Kasım Öğretmenler Günü için, öğretmenlere özel birçok kampanya ve etkinlik düzenleniyor. Hatta THY’nin başlattığı, öğretmenlerin iç hat uçuşlarında yapılacak indirim mart sonuna kadar devam edecek. İSPARK ise bugün tüm otoparkların kapılarını öğretmenlere ücretsiz açıyor. İşte o etkinlik ve kampanyalardan bazıları:

MART SONUNA KADAR İÇ HAT UÇUŞ İNDİRİMİ
Türk Hava Yolları (THY) öğretmenlerin iç hat yolculuklarında bilet ücretinde indirim yapacak.Türk Hava Yolları yayınladığı yazıda şu ifadelere yer verdi:
Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı görev yapan öğretmen ve aileleri için ortaklığımız olan TK iç hat seferlerinde (Anadolu Jet seferleri dahil) her yıl olduğu gibi 20 Kasım 2017 ile 31 Mart 2018 tarihleri arasında yapılacak direkt ve aktarmalı seferlerde business ve ekomoni kabin seyahetlerde (promosyon ücret seviyeleri hariç) geçerli olmak üzere aşağıdaki şartlarda yüzde 25 iç hat öğretmen indirimi yapılmasına karar verildi:
- 20 Kasım 2017-31 Mart 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek seyahetlerde uygulanması, 20 Kasım 2017-24 Mart 2018 tarihleri arasında biletleme yapılması,
- Tek bir rezervasyon kaydında aynı soyada sahip en az 1 yolcu, en fazla 4 yolcu için rezervasyon yapılmış olması.

Haberin Devamı

SARIKAMIŞ’TA ‘HATIRA ORMANI’
Kars’ın Sarıkamış ilçesinde bir araya gelen öğretmenler ve orman muhafaza memurları, ilçede görev yapan 824 öğretmenin her biri adına bir fidan dikerek “24 Kasım Öğretmenler Hatıra Ormanı” oluşturdu. Etkinliğe katılan Sarıkamış Orman İşletmesi Müdür Yardımcısı Şener Arifoğulları, “Amacımız öğretmenlerimizin adının yaşayacağı bir hatıra ormanı oluşturmak. Bu nedenle öğretmen arkadaşlarımız ve personelimiz ile sarıçam, huş ve ladin fidanı diktik” dedi.

KEPEZ’DE SERGİ
Kepez Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ‘24 Kasım Öğretmenler Günü Resim Sergisi’ düzenlendi. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde açılan resim sergisindeki eserler, Kepez’deki okullarda görev yapan öğretmenler tarafından yapıldı. Çoğunluğu resim öğretmeni olan eğitmenler, çeşitli tekniklerde yaptıkları 40’a yakın resim çalışmasını bu sergide bir araya getirdi. Çok sayıda öğretmenin katılımıyla açılan sergi 30 Kasım’a kadar gezilebilecek.

Haberin Devamı

MOBİLYADA YÜZDE 25 AVANTAJ
Evgör Mobilya, her yıl 24 Kasım’da tekrarladığı “Canım Öğretmenim” kampanyası kapsamında, tüm eğitim çalışanları mobilyalarını net yüzde 25 indirimli alabiliyor. Evgor.com.tr sitesi ile Evgör mağazalarından yapılan mobilya ve aksesuar alışverişlerinde geçerli kampanya, Öğretmenler Günü’nde başlayıp, 30 Kasım’a kadar sürecek. Ayrıca dileyen eğitim çalışanları, peşin fiyatına farklı vade seçeneklerinin yer aldığı “Ön Ödemeli Satış” uygulamasından da yararlanabiliyor.

ÖĞRETMENE VE YAKINLARINA İNDİRİM
Öğretmen kimliği, eğitimci belgesi ve öğretmenlik yaptığına dair okulundan ya da bağlı olduğu eğitim kurumundan aldığı belge ile birlikte Tema Park gişelerine giden öğretmenler ve İl MEB personeli kendileri ücretsiz, yanlarında getirdikleri aileleri ve yakınları tam bilet ücreti üzerinden yüzde 50 indirimli faydalanabilirler. Kampanya, 30 Kasım'a kadar MEB, Özel Okul, Kolej, Halk Eğitim merkezi, İSMEK, Bilgi Evi ve diğer tüm eğitim kurumlarına bağlı öğretmenler için geçerli.

BAKMADAN GEÇME!