Öğretmenler Günü kutlamaları

Güncelleme Tarihi:

Öğretmenler Günü kutlamaları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2017 15:45

Öğretmenler Günü kutlamaları

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ- Yücel BULUT/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Gazipaşa ve Serik ilçelerinde 24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı.

Serik'teki ilk tören Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz'in çelenk sunmasıyla yapıldı. Saygı duruşunda bulunması ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra kutlamalar Serik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde devam etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz'in konuşmasının ardından program; sinevizyon ve folklor gösterileriyle devam etti.

Kutlamalara; Serik Kaymakamı Haluk Şimşek, Belediye Başkan Yardımcısı Bünyamin Okudan, Serik Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Ece, Ak Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, MHP Serik İlçe Başkanı Ahmet Ali Coşkun, Serik Şoförler Odası Başkanı Sedat Karagöz, daire müdürleri ve öğretmenler katıldı.

GAZİPAŞA'DA KUTLAMA

Gazipaşa'daki kutlamaların merkezi ise Cumhuriyet Meydanı oldu. Buradaki törene Kaymakam Nurullah Kaya ve eşi Sümeyra Kaya, Belediye Başkanı Adil Çelik, kamu, kurum temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş ve eğitim sendikaları tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, program Belediye Kültür Merkezi'nde devam etti. Emekli öğretmenlere 'Hizmet Şeref Belgeleri' verilirken, Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi. Adaylık sürelerini dolduran öğretmenlerin yemin etmelerinden sonra Avukat Kemal Akça İlk/Ortaokulu öğrencileri tarafından 'Benim Adım Öğretmen' adlı şarkı seslendirildi. Ardından minik öğrencilerin hazırladığı gösteri ile program sona erdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!