Öğretmen atama sonuçları minimum puanlar açıklandı! - Mebbis Öğretmen girişi

Güncelleme Tarihi:

Öğretmen atama sonuçları minimum puanlar açıklandı - Mebbis Öğretmen girişi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2016 09:42

Öğretmen atamaları 2016 Şubat sonuçları açıklandı. Binlerce öğretmen adayının sabırsızlıkla beklediği atamalar 10 Şubat Çarşamba yani dün gerçekleşti. Adaylar atama sonuçlarını meb.gov.tr adresi, MEBBİS atama sonuç ekranı ve İKGM üzerinden görebiliyorlar. Öte yandan öğretmen atama sonuçları minimum puanlar da belli oldu.

Haberin Devamı

30 bin öğretmen ataması yapılacağını açıklayan Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 10 Şubat Çarşamba günü saat 11:00'da öğretmen atamalarını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın katılımıyla gerçekleşen Şubat 2016 öğretmen atama töreninde heyecan dolu anlar yaşandı.

Öğretmen atama sonuçları nasıl öğrenilir?

Öğretmen adayları atama sonuçlarını Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından geliştirilen MEBBİS modülü sayesinde kolaylıkla öğrenebilirler. Öğretmenler Mebbis girişi yaparak Mebbis ekranından atama sonuçlarını öğrenebilecekler.

MEBBİS öğretmen giriş ekranı için tıklayınız

Öğretmen atama sonuçları minimum puanlar açıklandı - Mebbis Öğretmen girişi

Haberin Devamı

MEBBİS GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

MEBBİS'e giriş yapmak için mebbis.meb.gov.tr adresine girilmesi gerekiyor. Bu sayfa üzerinden sizin için belirlenmiş olan kullanıcı adı, şifre ve güvenlik kodunu yazarak kolaylıkla MEBBİS ana sayfasına erişilebiliyor. Eğer siz de MEBBİS'e giriş yapmak istiyorsanız, aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

MEBBİS GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

Özellikle eğitim sektörünü ilgilendiren MEBBİS, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görevli olan öğretmen, müdür, yönetici ve uzman olmak üzere herkesin tüm bilgilerini elektronik ortamda tutmasına ve işlem yapmasına imkan sağlıyor. 

ÖĞRETMEN ATAMA SONUÇLARI MİNİMUM PUANLAR

2016 Şubat Öğretmen Atamaları taban puanları açıklandı. Mili Eğitim Bakanlığı Şubat ayı öğretmen atamaları için branş branş taban puanları açıkladı.

İLK ATAMA ALAN VE KURUM BAZLI MİNİMUM PUANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

YENİDEN VE KURUMLARARASI YENİDEN ATAMA ALAN VE KURUM BAZLI MİNİMUM PUANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!