'öğrenen lider öğretmen eğitim' programı düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

öğrenen lider öğretmen eğitim programı düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2017 17:07

'öğrenen lider öğretmen eğitim' programı düzenlendi

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ADIYAMAN (DHA) – ADIYAMAN'da, görev yapan öğretmenlerin mesleki gelişimine Öğretmen Akademisi Vakfı katkı sunuyor.

Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında,Adıyaman’da görev yapan öğretmenler, Öğrenen Lider Öğretmen Eğitimi'nden faydalanıyor.

Eğitime katılarak yüz yüze eğitimlerini tamamlayan tüm öğretmenlere, Öğretmen Akademisi Vakfı tarafından yaşam boyu devam eden kişisel gelişimlerini desteklemek ve Türkiye çapında bütün öğretmenlerin iletişim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tasarlanan Kampüs’e katılım imkanı sağlanıyor.

Öğretmen Akademisi Vakfı hakkında açıklamada bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, "Bireysel ve toplumsal sorumluluklarının bilincinde, araştıran, sorgulayan, analitik düşünebilen, özgüven sahibi, kişisel gelişimin sürekliliğini önemseyen, evrensel değerleri benimseyen, ülkenin kültür mirasına sahip çıkabilecek genç nesillerin yetiştirilmesinde önder rol oynayan öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimlerini desteklemeyi hedefliyor. Öğretmen Akademisi Vakfı, bugüne kadar bu amaç doğrultusunda; Vakıf merkezinde ve Türkiye’nin her yöresinde görev yapan 238 eğitmenden oluşan ekibi ile, 81 ilde 140 binden fazla öğretmen ve eğitim yöneticisi ile atölye çalışmalarında buluştu" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!