Öğrencilerin karne sevinci

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilerin karne sevinci
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2018 16:07

Öğrencilerin karne sevinci

Haberin Devamı

 

Yücel BULUT- Ramazan SARIKAYALI- Adem DURMAZ/ANTALYA, (DHA) - EĞİTİM öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla Kumluca, Korkuteli ve Gazipaşa'da karne töreni düzenlendi.

Kumluca'da Karşıyaka Şehit Hasan Öztürk Okulu'nda 2017 - 2018 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla karne töreni düzenlendi. Törene Kaymakam Hakkı Uzun, Belediye Başkanı Yusuf Göven, Kumluca eski Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, daire amirleri ve öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Törende protokol üyeleri tarafından öğrencilere karnelerinin yanı sıra çeşitli ödüller verildi. Kumluca, bin 300 öğretmen ve 14 bin 870 öğrenci tatile girdi.

GAZİPAŞA'DA KARNE TÖRENİ

Gazipaşa'da ise okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan yaklaşık 10 bin öğrenci ve 692 öğretmen karne töreniyle yaz tatiline başladı. Atatürk İlkokulu'ndaki karne törenine Kaymakam Nurullah Kaya, Jandarma Komutanı Binbaşı Levent Elmas, Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş, öğrenciler ve veliler katıldı. Protokol sınıflarda öğrencilere karnelerini verdi.

KORKUTELİ'NDE ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDI

Korkuteli'nde 9 bin 673 öğrenci ve 750 öğretmen karne töreniyle tatile girdi. Korkuteli Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ile Şehit Tuncay Arslan İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleştirilen karne dağıtım törenine Kaymakam Erol Tanrıkulu, Milli Eğitim Müdürü İsmet Yıldız ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Tanrıkulu, törende sınıfları dolaşarak öğrencilerle sohbet edip karnelerini dağıttı. Kaymakam Tanrıkulu, öğrencilerin notlarını inceleyerek, çocuklara yaz tatilini en güzel şekilde geçirmelerini ve bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının ikinci döneminin başarılı bir şekilde tamamlandığını dile getiren Tanrıkulu, Yaz tatilinde bol bol kitap okumalarını, yaz tatilince gönüllerinde eğlenmelerini tavsiye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!