Öğrencilerin gösterisi büyük ilgi gördü

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilerin gösterisi büyük ilgi gördü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2017 14:40

Öğrencilerin gösterisi büyük ilgi gördü

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - SAMSUN Doğa İlkokulu Yıl Sonu Drama Performans Gösterisi tüm velilerin katılımı ile gerçekleşti.
Doğa İlkokulu Yıl Sonu Drama Performans Gösterisi büyük ilgi gördü. İlkokul kademesinde her çocuğun sahne aldığı gösteride sunulan drama çalışmaları, öğrencilerin 1 yıl boyunca derslerde müfredat eşliğinde gördükleri oyunlardan seçildi. İçerik olarak öğrencilere doğru ve yanlış arasında muhakeme yapabilme, özel seçilmiş kıyafetlerin dışında her kesin aynı görsellikte farklı canlandırmaları yapabileceğini gösterme, aksesuar olmadan da drama edebilme kabiliyetini oluşturma gibi yan faktörleri barındırarak çocukların gelecekte iletişim becerileri ve etkin beden dilini kullanabilmelerine hizmet verdi.
Samsun Doğa Müdürü Arzu Güner Geveci,  "Sadece yeteneği var dediklerimiz değil, öğrencide istek uyandırıp, koşulları her koldan doğru oluşturup çalışılırsa , tüm öğrencilerin yeteneğe dönük bir şeyler sergileyebileceklerinin kanıtı olan bir çalışmadır izledikleriniz. Bizler velilerimize göz alıcı sunumlar yapmak yerine standart koşullarda göz alıcı bir sunum oluşturmayı tercih ediyoruz ki bu da, bir eğitim yuvasının yapması gereken asli iştir. Veli için değil öğrenci için var olmak" dedi. 
Gösteri sonrası sahne alkışını alan öğrenciler, gururlu velileri ile toplu fotoğraf çekinerek bu anlamlı günü ölümsüzleştirdiler.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!