Öğrencilere ‘yıldız’ konsepti

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilere  ‘yıldız’ konsepti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2016 19:34

MERCEDES-Benz Türk, Sprinter ile okul servisi araçları pazarında öne çıkıyor. Güvenlik donanımı ve tasarımıyla dikkat çeken Sprinter, öğrencilere de ‘yıldız konforu’ konseptini sunuyor.

Haberin Devamı

MERCEDES-Benz Sprinter okul servisleri özel güvenlik donanımları ve “yıldız“ konforuyla öğrencileri taşımaya devam ediyor. Mercedes-Benz mühendisleri tarafından sürücülerin yorum ve beklentilerinden yola çıkarak tasarlanan Sprinter, okul servislerinde öğrencilerin güvenliğini arttıran özel donanımları ve ekipmanları standart olarak sunuyor.

RAHATLIK DA ÖNEMLİ

Sınıfında sunduğu güvenlik özellikleriyle öne çıkan Sprinter 9’uncu nesil Elektronik Dengeleme Programı (ESP), değişken yük ağırlığını dikkate alarak aracın ağırlık noktasını hesaplıyor ve güvenliği büyük ölçüde arttırıyor. Mercedes-Benz Sprinter, yönetmeliklere uygun olarak 3 noktalı ve gergili emniyet kemerleri, rüzgar savrulma asistanı, yağmurda fren desteği, rampa kalkış desteği, çarpışma önleme asistanı, şerit takip asistanı, adaptif fren lambaları, sıkışma önleyicili orijinal elektrikli kapıları ve okul araçlarında standart olarak kullanılan kamera sistemi ile öğrencilerin güvenli bir yolculuk yapmasını sağlıyor. Mercedes-Benz Sprinter, vücudun sırt bölgesini kavrayan ve konforlu baş dayama imkanı sunan ergonomik koltukları sayesinde rahatlığı da ön plana çıkarıyor.

Haberin Devamı

3 FARKLI TAVAN

Mercedes-Benz Sprinter daha rahat kavranabilen, çok işlevli hidrolik direksiyonu ve hız sabitleyici özelliği ile de rahat bir sürüş sağlıyor. Farklı uzunluk, yükseklik, ağırlık ve dingil mesafesi seçenekleri ile çeşitli alternatifler sunan Sprinter araçlarda iki farklı dingil mesafesi, 5926’dan 7361 mm’ye kadar 3 farklı uzunluk seçeneği, standart, yüksek ve ekstra yüksek olmak üzere 3 farklı tavan seçeneği bulunuyor.

Mercedes-Benz Sprinter, Comfort ve Comfort Plus olmak üzere 2 farklı donanım seçeneğinin yanı sıra 10+1’den 22+1’e kadar farklı koltuk kapasiteleriyle tüm okul servisi müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun çözümler üretiyor.

ÖZEL FİNANSMAN MODELİ GELİŞTİRDİ

MERCEDES-Benz Türk, standart olarak sunulan ürün gamı dışında, müşterilerin özel taleplerini de uygulayarak araçları ihtiyaçlara göre geliştirebiliyor. Mercedes-Benz yetkilileri, “Sprinter Okul Servisleri’nde güvenlik ve konforun yanı sıra yüksek ikinci el değeri, düşük yakıt tüketimi ve satış sonrası hizmetler de müşterilere sunulmakta. Ayrıca araç alımlarında müşterilerimizin gelirine ve ihtiyaçlarına en uygun ödeme planlarıyla kişiye özel finansman çözümleri de sunuyoruz. Mercedes-Benz Sprinter Okul Servisleri 10 bin TL’ye varan indirimlerle müşterilere sunuluyor. Ayrıca Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in katkısıyla ‘Şimdi Al, Ekim’de Öde ve Yüzde 1.15’ aylık sabit faiz kampanyasıyla da müşterilerin araç alımlarında kolaylık sağlanıyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!