Öğrencilere yeni sınav sistemi anlatıldı

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilere yeni sınav sistemi anlatıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2018 17:38

Öğrencilere yeni sınav sistemi anlatıldı

Haberin Devamı

MANİSA'nın Şehzadeler Belediyesi ve Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği programda, 8. sınıf öğrencilerine ve velilere 'Yeni Ortaöğretime Geçiş Sistemi ve Verimli Ders Çalışma Teknikleri' anlatıldı.

Şehzadeler Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği konferans ile 8. sınıf öğrencilerine yeni sistemi anlattı. Konuşmacı olarak katılan Eğitimci- Yazar Hüseyin Kazan, eğitimde yaşanan yeni gelişmeler hakkında öğrencilere bilgilendirme yaptı. İki gün boyunca sürecek olan eğitim seminerlerinde 8. sınıf öğrencileri, öğretmenler ve velilere 'Yeni Ortaöğretime Geçiş Sistemi ve Verimli Ders Çalışma Teknikleri' konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

Bu tür bilgilendirme seminerleri ile öğretmen, öğrenci ve velilerin eğitimde yaşanan yeni gelişmeler ve eğitim sistemi hakkında bilgi sahibi olduklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı AK Partili Ömer Faruk Çelik, "Şehzadeler Belediyesi olarak Şehzadelerimizde eğitime her alan da destek oluyoruz. Okullarımızın fiziki imkanlarının düzeltilmesi, eğitim kalitesinin artmasının yanı sıra eğitimde yaşanan yeni gelişmeler konusunda da öğrenci, öğretmen ve velilerimizin bilgi sahibi olmaları için bu tür seminerler düzenliyoruz. İki gün boyunca düzenlenen bu eğitim seminerinde de özelikle 8. sınıfta okuyan öğrenci kardeşlerimizin liselere yeni geçiş sistemi ile alakalı bilgilendirmeler yaptık. Öğrenci kardeşlerimizin yanı sıra aynı konularda öğretmenlerimiz ve velilerimizde bu eğitimden faydalandılar. Şehzadeler Belediyesi olarak eğitim kalitesinin daha da artması noktasında çalışmalarımız aynı şekilde sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

İlker KILIÇASLAN / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!