Öğrencilere karanfilli karşılama

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilere karanfilli karşılama
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2018 13:03

Öğrencilere karanfilli karşılama

Haberin Devamı

MUĞLA Sıtkı Koçman Üniversitesi'ni (MSKÜ) kazanan ve kayıt için kente gelen öğrencileri otobüs terminalinde, protokol üyeleri, karanfillerle karşıladı.

Muğla Vali Yardımcısı Rıza Dalan, Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Osman Gürün, MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, MSKÜ'yü kazanarak Muğla'ya kayıt için gelen öğrencileri otobüs terminalinde karanfillerle karşıladı. Rektör Çiçek, öğrencilere yeni başlayacakları üniversite yaşantısında yalnız olmadıklarını göstermek adına her yıl bu etkinliğin düzenlendiğini ifade ederek, "Buradaki hayat, siz öğrencilerimizin geleceğini şekillendirecek. Buradaki başarınız hayatınızdaki başarınızın temeli olacaktır. Muğla'nın geleneksel kültür ve adetlerine bağlı olarak sizlerin sıcak bir karşılamayla üniversite hayatına merhaba demenizi istedik" dedi.

Kayıt yaptıracak öğrenciler için terminalde belediye, üniversite ve İl Emniyet Müdürlüğü birer stant oluşturdu. Öğrencilere, Muğla'yı tanıtan broşürler dağıtıldı, soruları yanıtlandı. Kayıt süresince otogarda hizmet verecek stantlar açık kalırken, öğrencilere üniversite kampüsüne kadar otobüsler ücretsiz servis hizmeti vereceği belirtildi.

Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!