Öğrencilere 'Farkındalığın farkedilişi' konferansı

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilere Farkındalığın farkedilişi konferansı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2017 12:53

Öğrencilere 'Farkındalığın farkedilişi' konferansı

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ADIYAMAN (DHA) – ADIYAMAN Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, 'Erdemli ve Başarılı Birey' projesi kapsamında 12'nci sınıflara yönelik 'Farkındalığın Farkedilişi' konulu motivasyon konferansı düzenlendi.

Yakın Doğu Üniversitesi, Adıyaman Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İşbirliği ile başllatılan 'Erdemli ve Başarılı Birey' projesi kapsamında 12'nci sınıflara yönelik 'Farkındalığın Farkedilişi' adlı motivasyon konferansı düzenlendi. Türkiye Petrolleri Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansa; İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kazım Çoban, Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hakan Temel ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu Hakan Bilgin tarafından verilen konrefransla ilgili konuşan Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hakan Temel, şunları söyledi:

"İnşallah faydalı olacağına inanıyorum. Gençlerimiz için çalışıyoruz onlarda bir şekilde bu sınav ortamında kendilerini başarıya odaklarlarsa inşallah daha güzel şeyler yapacağız. Bundan sonra etkinliklerimize devam edecek. İnşallah gençlerle güzel şeyler yapacağız" dedi.

Program sonunda öğrenciler, Hakan Bilgin'e sorularını yöneltti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!