Öğrencilere Çevre Duyarlılığı Eğitimi Verildi

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilere Çevre Duyarlılığı Eğitimi Verildi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2015 14:31

5 HAZİRAN ÇEVRE HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA NİĞDE ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN AKTAŞ KASABASI YENİ MAHALLE İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNE “ÇEVRE DUYARLILIĞI EĞİTİM İLE BAŞLAR” KONULU EĞİTİM VERİLDİ.

5 Haziran Çevre haftası etkinlikleri kapsamında Niğde Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Aktaş kasabası yeni mahalle ilkokulu öğrencilerine “Çevre duyarlılığı eğitim ile başlar” konulu eğitim verildi.
Niğde’de 5 okulda öğrencilere eğitim verildiğini söyleyen Çevre Mühendisi Özgül Kara, “5 Haziran çevre haftası etkinlikleri kapsamında Aktaş yeni mahalle ilkokulunda öğrencilere çevre duyarlılığını aşılamak için eğitimler veriyoruz. Çevre duyarlılığı eğitimle başlar ve bu eğitimde küçük yaşta başlar. Çocuklarla birlikte çevre duyarlılığını anlatan çizgi filmler izleyip soru cevap şeklinde eğitimler veriyoruz. Öğrencilerimize çevre duyarlığıyla ilgili verdiğimiz bilgilerin faydalı olduğuna inanıyorum. Öğrencilerimize ayrıca atık pil kutularımızı getirdik, öğrencilerimiz atık pilleri artık bu kutularda toplayacaklar. Birde çevre haftası kapsamında öğrencilerimize şapkalar, boya kitapları broşürler ve bir takım ikramlarda bulunacağız. Çevre duyarlılığı eğitimlerimiz okullarımızda devam edecek” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!