Öğrencilere 2 günlük kamp

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilere 2 günlük kamp
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2016 20:01

Öğrencilere 2 günlük kamp

Haberin Devamı

 

Cafer ELMAS / BİLECİK,(DHA)- BİLECİK Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen ve teknoloji bağımlılığı ile mücadelede önemli sonuçların elde edildiği, 'Akıllıyım Çünkü Teknoloji Bağımlısı Değilim' projesinde dereceye giren öğrenciler, kampta bir araya geldi.

Pazaryeri ilçesi Küçükelmalı Barajında gerçekleştirilen 2 günlük kampta öğrenciler birbirinden güzel ve renkli aktiviteyi gerçekleştirdi. Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü ve Proje Koordinatörü Hülya Eçen Çalışkan ve Proje Eğitmenleri rehberliğinde gerçekleştirilen kamp, Küçükelmalı Göleti'nde, izci selamı ve doğa yürüyüşü ile başladı. Dereceye giren 21 öğrencinin katıldığı etkinlikte ayrıca Bozcaarmut Baraj Göletinde yürüyüş gerçekleştirildi ve doğa harikaları keşfedildi.

Çeşitli sportif aktivitelerin de yapıldığı kampta öğrenciler çeşitli yarışmalar ile ter atarken, doğa ile başbaşa bir ortamda kahvaltı ve öğle aralarında yemek yeme imkanı buldu. İp atlama, kör ebe, saklambaç gibi geleneksel oyunları oynayarak vakit geçiren çocuklar, gece ile birlikte ateş yakıp çeşitli oyunlar oynadı. Gece programı kapsamında havaya dilek feneri bırakan öğrenciler, tarlalardaki çilek ve diğer meyveleri dalından koparma imkanı buldu.

Birbirinden güzel ve renkli anların yaşandığı programda öğrenciler, gönüllerince eğlenmenin yanı sıra dolu dolu geçen iki günlük kampı gerçekleştirmiş oldu.

-

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!