Öğrencilerden TEV'e yeni yıl hediyesi

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilerden TEVe yeni yıl hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2017 10:32

Öğrencilerden TEV'e yeni yıl hediyesi

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesindeki bir kolejin 2'nci sınıfı öğrencileri yılbaşı çekilişi için biriktirdikleri harçlıklarını Türk Eğitim Vakfı'na (TEV) bağışladı.

Manavgat'ta bir kolejde geleneksel olarak öğrenciler arasında düzenlenen yılbaşı çekilişine katılan 2C sınıfı öğrencileri, biriktirdikleri harçlıklarla birbirlerine hediye almak yerine okul yönetimi aracılığıyla TEV'e bağış yaptı. Yapılan bağışın ardından TEV tarafından öğrencilere önemli günlerde yapılan bağışlara özel hazırlanan 'TEV Yeni Yıl Mutlu Gün Kartları' gönderildi. 2C sınıfı öğrencileri, 2017'nin son eğitim gününde TEV'den gelen kartları birbirlerine hediye ederek yeni yılı kutladı.

Kolejin Genel Müdürü Nazmi Ünal, gençlerin maddi imkânlarla desteklenerek nitelikli eğitime ulaşmaları ve aydınlık yarınların mimarı olmaları gerektiğini belirterek, "Türk Eğitim Vakfı, ülkemizin aydınlık bir geleceğe eğitimle ulaşabilmesi için her yıl binlerce öğrenciye burs desteği sağlıyor. Bizler de böylesine saygın bir kuruma destek vermekten onur duyuyoruz. Bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!