Öğrencilerden milli eğitime ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilerden milli eğitime ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2017 13:19

Öğrencilerden milli eğitime ziyaret

Haberin Devamı

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ Nadide- Ahmet Balaban Anaokulu öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Yıldız'ı ziyaret ederek, düzenledikleri Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinliğine davet etti.
Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlamaları kapsamında Korkuteli Nadide- Ahmet Balaban Anaokulu'nda, bilinçli tüketim faaliyetlerinin kavranması amacıyla Yerli Malı Semt Pazarı kurulacak. Okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Yıldız'ı makamında ziyaret ederek kurulacak olan Yerli Malı Semt Pazarı'na davet etti.
'Çalış- kazan- harca' sloganıyla öğrencilere kendi parasını kendi kazanma imkanı sunacaklarını belirten Okul Müdürü Yeliz Morlipınar, "Yerli malı kullanmanın önemini bu yaşta öğrencilerimize aşılamalıyız ki gelecekte yerli malının kullanımına özen göstersinler ve ülke ekonomisine katkı sağlasınlar. Öğrencilerimize bunu uygulamalı olarak anlatmak istedik. Evlerinden getirdikleri yerli mallarını bir semt pazarı kurarak çocuklarımıza farklı bir deneyim yaşatmak ve 'Çalış- kazan-harca' düsturunu aşılamak. Etkinliğe tüm halkımızı davet ediyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!