Öğrencilerden Mehmetçik için sergi

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilerden Mehmetçik için sergi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2018 10:12

Öğrencilerden Mehmetçik için sergi

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde ortaokul öğrencileri Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçiğe destek olmak amacıyla fotoğraf sergisi düzenledi.

Cumhuriyet Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu tarafından 'Kahraman askerimize destek' temasıyla 25 fotoğraf, 5 şiir ve çeşitli afişlerden oluşan sergi açtı. Açılışa Ak Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Çelik, Orman İşletme Müdürü Hülya Güney, davetliler ve velilerle okul yönetimi katıldı.

Okulun müzik öğretmeni Fatma Meral Altınsoy eşliğinde öğrencilerden oluşan gitar grubu hazırladıkları eserleri sundu.

Okul Müdürü Eyüp Sarıcalar, açılış öncesi misafirlere fotoğraf sergisinin amacı ve içeriği hakkında bilgi verdi. Sarıcalar, harekata yönelik olarak öğrenciler arasında farkındalığın oluşması, gençlerin dostunu- düşmanını ayırt edebilmesi, milli ve manevi duyguları hissedebilmeleri amacıyla şiir yarışması da düzenlediklerini söyledi.

Zeytin Dalı Harekatı'nın cephe ve gerisinde yaşanan olay ve hikayeler de etkileşimli tahta aracılığıyla sunuldu. Şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere davetliler tarafından plaketleri verildi.

Davetliler sergi ziyareti sonrası ilçede ilk ve tek olan robotik atölyesini ziyaret ederek, bilişim teknolojileri ve yazılım öğretmeni Murat Altun'dan bilgi aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!