Öğrencilerden LÖSEV yararına kampanya

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilerden LÖSEV yararına kampanya
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2017 13:43

Öğrencilerden LÖSEV yararına kampanya

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - KUMLUCA Mimar Sinan İlkokulu öğrencileri Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) yararına düzenledikleri yardım kampanyası çerçevesinde Kumluca Belediyesini ziyaret etti.
Kumluca Mimar Sinan İlkokulu öğretmenleri Emine Tuna ve Neriman Macit eşliğinde 1/A ve 4/E sınıfı öğrencileri, LÖSEV yararına düzenledikleri kampanyayı anlatmak amacıyla Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı ziyaret etti. Başkan Hüsamettin Çetinkaya, öğrencileri belediye konferans salonunda kabul etti. Öğrencilerle LÖSEV hakkında sohbet eden Başkan Çetinkaya, LÖSEV'in hazırlattığı takvimlerden satın almak kaydıyla projeye destek verdi.
Mimar Sinan Okulu öğrencileri Başkan Çetinkaya'ya okullarında LÖSEV'le ilgili düzenledikleri faaliyetleri anlattı. Başkan Çetinkaya LÖSEV'in faaliyetlerini anlatan öğrencilere Kumluca Belediyesi'nin faaliyetlerinden memnun olup olmadıklarını sordu. Yapılan hizmetlerden memnun olduklarını ifade eden çocuklar Başkan Çetinkaya'dan okul bahçelerine geri dönüşüm için özel çöp bidonları koymasını istedi. Başkan Çetinkaya, "Geri dönüşüm projemiz var. Bu projemizi önce okullardan başlatmak istiyorduk. Artık sizin isteğiniz üzerine bu projemizi Mimar Sinan Okulu'ndan başlatacağız. Ayrıca LÖSEV ile ilgili kampanyanızı çok beğendim. Bu kampanyanız beni çok memnun etti. İnsan olmanın gereğini yapmışsınız. Örnek bir çalışmadır. Sizleri kutluyorum" dedi.
Okul Müdürü Yılmaz Atıcı da "Okulumuz Sağlık, Temizlik, Beslenme ve Kızılay Kulübündeki 1/A ve 4/E sınıfı öğrencileri okulumuzda LÖSEV'e yardım kampanyası düzenledi. Bu kampanyaya velilerimiz de destek verdi. Kampanya çerçevesinde 300 adet LÖSEV 2018 yılı takvimi satıldı. Satılan takvimlerin geliri LÖSEV'e bağışlandı" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!