Öğrencilerden engelsiz geleceğe destek

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilerden engelsiz geleceğe destek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2018 15:31

Öğrencilerden engelsiz geleceğe destek

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (MYO) Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 2. sınıf öğrencileri hazırladıkları sosyal sorumluluk projesi 'Birlikte Adım Adım' kapsamında Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ayakta durma sehpası bağışladı.
AÜ Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 2. sınıf öğrencileri öğretim görevlisi Özlem Mansuroğlu koordinatörlüğünde 'Birlikte Adım Adım' adıyla sosyal sorumluluk projesi hazırladı. Öğrenciler Zeynep Söğüt, Ceren Celep, Özlem Kurtuluş, Gamze Derici, Başak Okşar, Fuat Önsöz, Faik Solak, Meliha Tufan ve Rabia Sarıyıldız, Halkla İlişkiler Kampanya Tasarımları dersi kapsamında gerçekleştirdikleri proje kapsamında serebral palsi, spina bfida, parkinson gibi hastalıklarda ayakta duramayan, hareket fonksiyonu azalmış hastaların kullanımı için ayakta durma sehpası (standing table) aldı. Öğrenciler kendi çabalarıyla sponsorların desteğiyle aldığı iki cihazı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kliniğine bağışladı.
Fizyoterapist Sedat Bayrak, öğrencilerin bağışladığı cihazların hem yetişkin hem de çocuklar için kullanılacağını söyledi. Cihazların ayakta durma güçlüğü çeken hastaların tedavi sürecinde büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Sedat Bayrak, öğretim görevlisi Özlem Mansuroğlu ve öğrencilere desteklerinden dolayı teşekkür etti. Bayrak, projeye katılım sağlayan öğrencilere farkındalık simgesi olarak 'mavi' kurdele verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!