Öğrencilerden elbise yardımı

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilerden elbise yardımı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2017 13:27

Öğrencilerden elbise yardımı

Haberin Devamı

Yusuf Özgür BÜLBÜL MUŞ, (DHA) Muş Alparslan Üniversitesi'nin, 'Hayırda Buluşanlar Topluluğu' öğrencileri Yeşilova İlkokulundaki 100 öğrenciye atkı, bere ve elbise dağıttı.



Merkez Yeşilova ilkokulunda öğrencilere soğuk kış gününde kendilerini sıcak tutacak atkı, bere ve elbiseleri dağıtarak çocuklara sohbet etti. Topluluğun akademik danışmanı Öğretim görevlisi Hatip Erdoğmuş, “Şimdiye kadar yedi okula kırtasiye, bot, mont, giysi yardımlarında bulunduk. Muştaki hayırseverler ile Türkiye'nin farklı illerinde yaşayan hayırseverlerin 'İyi Kalpli Eller' aracılığıyla bizlere ulaştırdıkları atkı, bere ve elbiseleri öğrencilere dağıttık. Topluluk gönüllülerimiz, çocuklara küçük ikramlarda da bulunarak onlarla çok güzel zaman geçirdiler. Bundan sonra da imkanlar elverdikçe yardımlarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.



Etkinlikte yer alan öğrencilerden Özkan Orun ise, "Çocukların mutluluklarına vesile olmak, onlarla bu duyguyu yaşamak bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor. Her çocuk her şeyin en güzelini hak ediyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!