Öğrencilerden 'ekonomi topluluğu'

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilerden ekonomi topluluğu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2017 11:22

Öğrencilerden 'ekonomi topluluğu'

Haberin Devamı

YAŞAR Üniversitesi öğrencileri, ekonomideki gelişmelerin öğrenciler tarafından etkin ve uygulamalı olarak takip edilmesi amacıyla 'Ekonomi Topluluğu' kurdu.

Akademik danışmanlığını Yaşar Üniversitesi Ekonomi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Durmuş Özdemir'in yaptığı toplulukta öğrencilerin fikir alışverişinde bulunmaları ve önemli ekonomik, sosyo-politik konuları algılamalarını geliştirmeleri hedefleniyor. Prof. Dr. Durmuş Özdemir, toplulukta öğrencilerin ilgi ve uğraşılarını destekleyerek geliştirmelerine yönelik faaliyetler düzenleneceğini belirtti. Özdemir, "Bu bağlamda Ekonomi Topluluğu, öğrencileri, alanında tanınmış akademisyenler ve uzman kişilerle buluşturacak  ve onların bilgilerinden öğrencilerin yararlanmalarına katkı koyacak. Ayrıca, topluluk, akademik fırsatları destekleme ve teşvik etmenin yanı sıra, mezun olacak öğrencilerle de kariyer alanında bilgi ve deneyimleri paylaşacak" dedi.  Özdemir, topluluğun güncel ekonomik bilgilerin paylaşıldığı ve geliştirildiği bir platform olacağını da sözlerine ekledi.

KURUCU BAŞKAN

Topluluğun kurucusu ve dönem başkanı olan Ekonomi Bölümü 3. sınıf öğrencisi Ege Atis de bu alana ilgisi olan bütün Yaşar Üniversitesi öğrencilerinin çalışmalara katılabileceğini ifade ederek, "Böylece derslerin dışında uygulama fırsatları yaratıp, sektörün önde gelen isimleriyle arkadaşlarımızı buluşturmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

REKTÖRLE BULUŞMA

Ekonomi Topluluğu öğrencileri bölüm başkanı Prof. Dr. Durmuş Özdemir'le birlikte Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Cemali Dinçer'i ziyaret ederek topluluk hakkında bilgi verdi. Daha sonra Rektör Cemali Dinçer tarafından dönemin başarılı geçmesi dileğiyle kutlama pastası kesildi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!