Öğrencilerden dernek ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilerden dernek ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2018 13:32

Öğrencilerden dernek ziyareti

Haberin Devamı

 

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA) - AFYON Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Dinar Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ni ziyaret etti.

AKÜ Dinar MYO öğrencileri, her yıl yaptıkları gibi bu yıl da Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ni ziyaret etti. Öğrenciler, Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan'dan derneğin amacı ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Hasan Ceylan, "Dün olduğu gibi bizler de atalarımızdan aldığımız sancağı dalgalandırarak geleceğimizin teminatı gençlere vererek bu ülkede şanlı bayrağımızı her zaman dalgalandıracağız. Bu güne kadar birçok düşman bu ülke topraklarına içeriden ve dışardan göz dikmiş ama başaramamış, başaramayacaklar. 15 Temmuz'da Türk milleti bunu bir kez daha kararlılıkla gösterdi. Bizler bu ülkenin bekası için kimimiz şehit, kimimiz gazi olduk. Şehitliği göze almayan gazi olamaz. Aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, ailelerine sağlık ve mutluluk dilerim. Öğrencilere ve KYK müdürüyle personeline şükranlarımı sunuyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!