Öğrencilerden başkana mehter sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilerden başkana mehter sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2018 16:31

Öğrencilerden başkana mehter sürprizi

Haberin Devamı

KAYSERİ,(DHA) - KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ziyaretinde öğrencilerin mehter sürprizi ile karşılandı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Okulunu ziyaret etti. Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencilerinden oluşan Mehteran Takımı, Başkan Çolakbayrakdar’ı Mehteran Marşı eşliğinde karşıladı. Öğrencilerle yakından ilgilenip, onlarla sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, “Ordu Marşı’nda söylendiği gibi; Rabbim, Türk ordusunu muvaffak eylesin. Kahraman ordumuz, Zeytin Dalı Harekatı’nda teröristlere karşı bir operasyon yürütüyor. Allah, ordumuzun yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Başkan Çolakbayrakdar, “Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmek için gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Projeleri ve hizmetleri gerçekleştirirken istişare toplantılarına önem verdik. Bu çerçevede okulları ziyaret ederek eğitim camiasıyla bir araya geliyoruz. Bugünkü ziyaret ettiğimiz özel bir okul. Okulumuzda geleceğin sanatçıları yetişecek. Bu noktada toplumun refahının artması noktasında olmazsa olmazı olan kültür ve sanat, bir o kadar önemlidir.” ifadelerini kullandı.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!