Öğrencilerden Başkan Asya'ya ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilerden Başkan Asyaya ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2017 11:26

Öğrencilerden Başkan Asya'ya ziyaret

Haberin Devamı

MUŞ, (DHA)-Mehmet Akif Ersoy İlkokulu anasınıfı öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Belediye Başkanı Feyat Asya’yı ziyaret etti.
    Muş Belediyesi’nin okullara yönelik çevre düzenlemesi ve asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, okul yöneticileri ve öğrencilerinden de Belediye Başkanı Feyat Asya’ya teşekkür ziyaretleri devam ediyor. Merkezde faaliyet yürütün Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Okul Müdürü Arzu Uslu ile öğretmen ve öğrencilerin yaptıkları nezaket ziyaretinde okulun çevre düzenlemesinin yapılmasında katkı sunan Başkan Asya’ya teşekkür ettiler.
    Okul Müdürü Uslu, “Okulumuzun çevre düzenlemesi için belediyemizden yardım talep ettik. Talebimize olumlu cevap verilmesi bizleri sevindirdi. Öğrencilerimizin daha kaliteli bir ortamda eğitim almalarına katkı sağladıkları için Belediye Başkanımız Sayın Feyat Asya ve ekibine çok teşekkür ederiz. Bugüne kadar eksik ve aksaklıklarımızın giderilmesinde hep desteklerini gördük. Onların bu katkıları hem bizleri hem de öğrencilerimizi daha iyi motive ediyor" dedi.
    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Asya, Muş Belediyesi olarak okullardan gelen talepleri mümkün olduğunca geri çevirmemeye gayret gösterdiklerini belirterek, eğitim camiasına her türlü hizmeti sunmaya devam edeceklerini ifade etti.
    Yapılan konuşmaların ardından anasınıfı öğrencileri kendi emekleri ile hazırladıkları tabloyu Başkan Asya’ya hediye ettiler.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!