Öğrenciler yarıyıl tatilinde sinemaya doydu                

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler yarıyıl tatilinde sinemaya doydu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2018 15:44

Öğrenciler yarıyıl tatilinde sinemaya doydu                

Haberin Devamı

İSTANBUL, (DHA) - BEYOĞLU Belediyesi, öğrencileri yarıyıl tatilinde sinemayla buluşturdu. Beyoğlu Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren kütüphanelerde gerçekleşen sinema gösterimleri ile çocuklar birbirinden eğlenceli ve faklı filmlerle tatilin keyfini çıkardı.

Beyoğlu Belediyesi, ilçede eğitim gören öğrencileri yarıyıl tatilinde sinemayla buluşturdu. 'Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın' sloganı ile Beyoğlu Belediyesi'ne bağlı Turabibaba, Çıksalın ve Okmeydanı kütüphanelerinde gerçekleştirilen sinema günlerine öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. 7-14 yaş arası çocuklara yönelik hafta içi ve hafta sonu gerçekleştirilen sinema gösterimleri ile çocuklar birbirinden eğlenceli ve faklı filmlerle tatilin keyfini çıkardı. Yarıyıl tatili ile başlayan Sinema Günleri, ikinci yarıyıl ders zilinin çalmasıyla sona erdi.

“AMACIMIZ ÖĞRENCİLERİMİZİN GELİŞİMLERİNE KATKIDA BULUNMAK”

Öğrenciler için kültürel ve sanatsal faaliyetlere çok önem verdiklerini belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da yarıyıl tatilinde öğrencilerimizi sinemayla buluşturduk. Bu organizasyon sadece tatil dönemleriyle sınırlı da değil. Eğitim dönemi boyunca öğrencilerimizi sinemaya götürmeye devam ediyoruz. Bu tür sinema organizasyonlarının yanı sıra; Kefken Kampı, Kültür Gezileri, Boğaz Turları ve tiyatro gösterimleri gibi birçok kültürel, sanatsal ve sportif aktivitelerimiz mevcut. Amacımız öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak” diye konuştu.

(FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!