Öğrenciler, üniversitelerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler, üniversitelerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2017 16:36

Öğrenciler, üniversitelerle buluştu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Antalya Üniversite Tanıtım Günleri etkinlikleri, 'Bonus Hoca' lakabıyla da bilinen Süleyman Beledioğlu'nun konferansıyla başladı.

Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncü düzenlenen Antalya Üniversite Tanıtım Günleri'nde, Esenyurt, Biruni, Çağ, Yeni Yüzyıl, Gebze Teknik, Doğu Akdeniz, Yakın Doğu, AHEP ve Karataş üniversiteleri tanıtıldı. Üniversite stantlarını ziyaret eden öğrenciler, fakülteler hakkında bilgilendirdi.

Antalya Üniversite Tanıtım Günleri kapsamında kıvırcık ve kabarık saçları nedeniyle 'Bonus Hoca' lakabıyla da bilinen Süleyman Beledioğlu konferans verdi. Süleyman Beledioğlu, başarıyı etkileyen en büyük faktörün dikkatsizlik olduğunu ifade etti. Beledioğlu, konferansa katılan 2 bine yakın öğrenciye, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) için öneriler de bulundu. Konu tekrarı eksikliği ve dikkatsizliğe dikkati çeken Beledioğlu, dikkatsizliğin temelinde bilgi eksikliğinin yattığını, bu sorunun sürekli konu tekrarıyla aşılabileceğini kaydetti.

16 Şubat Perşembe gününe kadar devam edecek etkinlikler kapsamında Süleyman Beledioğlu, 13.30-14.30 saatleri arasında öğrencilere, 15.00-16.00 saatleri arasında ise velilere yönelik konferans verecek.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!