Öğrenciler Turizm Yabancı Dil Sertifikalarına Kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler Turizm Yabancı Dil Sertifikalarına Kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 15:20

BEYŞEHİR'DE SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ AB DESTEKLİ TURİZM YABANCI DİL SERTİFİKASINA KAVUŞTU.

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, üniversite öğrencileri Avrupa Birliği (AB) destekli turizm yabancı dil sertifikasına kavuştu.
Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Proje Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Yüksel Gürsoy, turizm alanında İngilizce, Almanca, İtalyanca ve İspanyolca olmak üzere 4 ayrı dilde uzman eğiticiler tarafından verilen online kurslara okulda turizm eğitimi gören öğrencilerin katıldığını söyledi.
Kurs sonunda başarılı olan öğrencilere sertifikalarını verdiklerini aktaran Gürsoy, SLEST 2.0 online karma kurslarına katılan öğrenci sayısının her geçen gün arttığına vurgu yaparak, “Turizm bölümlerinde yabancı dil eğitiminin ne denli önemli olduğunu bilen öğrencilerimiz için proje kapsamında, mesleki alanda kendilerini geliştirmeleri için bu tür kurslar bulunmaz bir fırsat olmuştur. Öğrencilerimizin mezun olduktan sonra iyi bir iş bulabilmeleri için yabancı dili çok iyi bilmeleri gerekiyor. Bu projedeki temel hedefimiz ise, öğrencilerimize öncelikle uygulamalı karma yabancı dil eğitimi sağlamak ve uluslar arası geçerli olan bir sertifika vermekti. Geleceğin turizmcileri kursta gösterdikleri başarı sonucu sertifikalarına kavuştu” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!