Öğrenciler 'Şu Çılgın Türkler' oratoryosu sahneledi

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler Şu Çılgın Türkler oratoryosu sahneledi
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 10:58

Öğrenciler 'Şu Çılgın Türkler' oratoryosu sahneledi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi'nin Zeytinköy ve Ermenek Eğitim ve Bilgi Merkezleri'ne devam eden öğrenciler; Turgut Özakman'ın Şu Çılgın Türkler adlı kitabından uyarlanan oratoryoyu sahneledi.
Muratpaşa Belediyesi Eğitim ve Bilgi Merkezleri; ilk ve ortaokul öğrencilerine, eğitim desteği verirken, sosyo kültürel gelişimlerine katkıda bulunuyor. Muratpaşa Belediyesi Zeytinköy ve Ermenek Eğitim ve Bilgi Merkezleri'ne devam eden 26 öğrenci, Turgut Özakman'ın Şu Çılgın Türkler adlı kitabından uyarlanan oratoryoyu sahneledi.
Öğrenciler, Çanakkale Zaferi ve Şehitlere Saygı Haftası kapsamında, Ermenek Eğitim ve Bilgi Merkezi sorumlusu Mustafa Murat Erke öncülüğünde, 14 öğretmenle birlikte sahneledikleri oratoryo sonunda ayakta alkışlandı. Eğitim merkezleri sorumlusu Ömer Akbal'ın yönetimindeki 6 kişilik koro da mini bir dinleti sundu.
Öğrenci velilerinin yanı sıra vatandaşların da takip ettiği Şu Çılgın Türkler Oratoryosu'nun ardından, Muratpaşa Belediyesi Eğitim ve Bilgi merkezilerine devam eden öğrencilerden oluşan halk oyunları ekibi de bir gösteri sundu. Sosyal Yardım İşleri Müdürü Emin Sözen, öğrencileri kutladı.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!