Öğrenciler renklerini yazdı

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler renklerini yazdı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2018 11:14

Öğrenciler renklerini yazdı

Haberin Devamı

BORNOVA Belediyesi Bornovalı çocukların kendilerini ifade etme yeteneklerini geliştirmelerine katkıda bulunmak için kompozisyon yarışması düzenledi. Eğlenceli bir etkinliğe dönüşen ödül töreninde dereceye girenlere katılım belgeleri verildi.

Bornova Belediyesi BELGEM 6. sınıf öğrencileri arasında kompozisyon yarışması düzenledi. 'Bir renk olmanız istenseydi, bu renginizle insanların mutlu ve huzurlu olması için ne yapardınız' konulu kompozisyon yarışmasına öğrenciler büyük ilgi gösterdi. 6. sınıf öğrencilerinin katıldığı yarışmanın ödül töreni bütün BELGEM öğrencilerinin katılımıyla eğlenceli bir etkinliğe dönüştürüldü. Altındağ Atatürk Kültür Merkezi’ndeki programda, Dost Kart sahibi üniversite öğrencileri küçük kardeşleri için müzik dinletisi gerçekleştirdi. Öğrenciler müzik eşliğinde dans edip karaoke yarışması ile eğlenceli dakikalar yaşadı.

Kompozisyon yarışmasında birinci 'Benim rengim Mustafa Kemal' başlıklı yazısıyla Buse Atlı, ikinci 'Her Tonuyla Özgürlük' başlıklı yazısıyla Nursena Koç, üçüncü 'Rengarengim' başlıklı yazısıyla Nurgül Çetinel oldu.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, BELGEM’de çocuklara matematik, Türkçe, fen gibi derslerde eğitim vermenin yanı sıra başta bilim olmak üzere pek çok farklı alanda da destekler verildiğini söyledi. Başkan Atila, "Kompozisyon yarışmanın da bu anlamda çocukların kendilerini ifade etme yeteneklerini geliştirmeleri konusunda katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!